Geld verdienen met crypto zonder crypto te kopen

Geen crypto kopen, maar wel geld eraan verdienen. Zo doe je dat!

Gemiddelde leestijd: 13 minuten

Geld verdienen met crypto zonder crypto te kopen is mogelijk en zeer aantrekkelijk voor mensen die niet veel geld te spenderen hebben. Hoe dat kan dat lees je hier.

Inhoudsopgave

Geld verdienen met crypto zonder crypto te kopen – The fast way

De situatie in de wereld

Het kan je niet ontgaan zijn dat de wereld afgelopen drastisch veranderd is door de COVID-19 crisis. In het begin werd er gedacht dat het na een aantal maanden wel achter de rug zou zijn en iedereen gewoon weer zijn of haar leven op zou kunnen pakken. Echter bleek alles anders te zijn dan gedacht.

Waar enerzijds bedrijven een record omzet draaien zijn er anderzijds bedrijven en ZZPers met name in de horeca die hard getroffen worden. De beperkende maatregelen zorgen voor minder of zelfs geen werk. Reorganisatie en bezuinigingen kunnen ervoor zorgen dat mensen ontslagen worden en zo kan ik nog wel even doorgaan. De impact is door de hele maatschappij zichtbaar.

Het is niet vreemd dat mensen manieren zoeken om extra geld te kunnen verdienen. Dat geld niet alleen voor mensen die zonder werk zitten, maar ook voor andere mensen die gewoon wat bij willen verdienen. Alle beetjes extra kunnen het leven een stuk makkelijker maken voor een ieder.

Hieronder leg ik uit hoe je op verschillende manieren geld kunt verdienen zonder dat het je zelf veel geld kost.

Geld verdienen met crypto door het delen van jouw persoonlijke code

Dit is een hele simpele manier van een mogelijkheid om extra geld te verdienen. Ik beloof je niet dat je hier bergen aan geld mee naar binnen harkt, maar het kan je wellicht extra geld opleveren.

Bitvavo is een platform waar je crypto kan verhandelen. Geld verdienen met crypto is de laatste tijd #trending, omdat het toch erop begint te lijken dat dit niet meer weg te denken is in de toekomst en er telkens meer bedrijven enorme bedragen spenderen aan het kopen van cryptomunten. Dit kan zorgen voor flinke prijsstijgingen en daar kunnen daytrayders n long therm beleggers flink van profiteren. Er wordt zelfs al gesproken over dat Bitcoin zelfs beter wordt dan goud. Dat belooft een gouden toekomst.

Maar hoe kan jij daar dan van profiteren? Dat is vrij simpel. Je kan een account aanmaken bij Bitvavo en zonder dat je überhaupt een € spendeert toch geld verdienen. Bitvavo maakt het namelijk mogelijk om een affiliate link met een jouw persoonlijke code te delen met andere mensen. Wanneer je in jouw nabije omgeving mensen hoort praten of op social media leest dat mensen geïnteresseerd zijn in de aantrekkende cryptomarkt, dan kan je jouw affiliate linke met persoonlijke code delen.

Indien mensen jouw link aanklikken, een account aanmaken en beginnen met het verhandelen van crypto dan verdien jij daar geld aan.

Wat verdien je?

Nadat je een account hebt aangemaakt kan je inloggen op Bitvavo. Je ziet linksboven staan “Nodig vrienden uit, verdien geld. en dat is ook echt hoe het is. Rechtsboven zie je jouw naam staan en wanneer je daarop klikt komt er een menu tevoorschijn. Klik vervolgens op Affiliates om naar de volgende pagina te gaan.

Geld verdienen met crypto

Op deze pagina zie je belangrijke informatie staan. Het eerste deel geeft uw persoonlijke code aan. Dat noem je de affiliate code. Die code dien je achter de link te plaatsen zoals benoemd bij de voorbeeldlink. Je kan de voorbeeldlink kopiëren en delen met mensen.

Zodra mensen daarop klikken en besluiten een accont aan te maken en beginnen met handelen dan krijg je 15% commissie uitgekeerd van iedere transactie dat zij maken. Zij hoeven maar één keer via jouw link naar de site te gaan en een account aan te maken. Bitvavo houdt het bij elke mensen via jouw link aangebracht zijn.

Dat zijn geen grote bedragen, maar wanneer iemand aan daytraden doet dan zullen er mogelijk meerdere transacties per dag plaatsvinden. Stel een transactie bedraagt €5,- dan verdient u €0,75. Dat klinkt niet veel, maar dat kan wel flink oplopen indien u meerdere mensen aanbrengt die dagelijks gaan traden.

De rekensom is makkelijk gemaakt. Heb je 10 man aangebracht bij Bitvavo en zij maken per dag €5 aan transactiekosten dan verdien je 10 x €0,75 = €7,50 per dag zonder dat je daar iets voor hoeft te doen. Na een maand kan dat €225,- zijn en dat is toch lekker verdienen.

In dit voorbeeld heb ik het dan wel over dagelijks actieve mensen.

Geld verdienen met crypto

Wil jij jouw affiliate code scoren bij Bitvavo en geld verdienen aan transacties door de door jou aangebrachte mensen?

Ga DIRECT naar Bitvavo!

Op een gegeven moment ben je ook klaar bet het delen van jouw Bitvavo link aan mensen in jouw directe omgeving. Er is wel een manier om het bereik te vergroten en daardoor meer mensen via jouw link te laten handelen op Bitvavo. Hoe je dat doet lees je hieronder.

Geld verdienen met crypto zonder crypto te kopen – The best way

Affiliate marketing

Affiliate marketing is een manier op een passief inkomen te genereren. Net zoals bovenstaand voorbeeld zijn er nog meer bedrijven die gebruik maken van een affiliate netwerk waarbij affiliate partners commissies verdienen op de verkoop van producten of abonnementen.

Geld verdienen met crypto zonder crypto te kopen door affiliate marketing

Je hebt eerder al kunnen lezen dat je eigenlijk geld verdienen met crypto op een hele simpele manier mogelijk is. Iedereen kan het en het kost je weinig moeite. Wil je echter mensen aanbrengen buiten jouw sociale kringen dan komt er iets meer bij kijken. Maar dan nog kost dit amper geld en is het toepasbaar op meer dan alleen crypto.

Long therm thinking is the best way

Ik heb het hier over een manier om ervoor te zorgen dat je continue mensen via jouw affiliate link door kan sluizen naar Bitvavo, zodat je mogelijk commissies kan verdienen. Echter is dit een traject van de lange adem. Indien het eenmaal begint te draaien dan is the sky the limit. Er zijn zelfs mensen die hierdoor hun baan op hebben kunnen zeggen en hiermee vanuit huis of waar ook ter wereld hun geld verdienen. De sleutel tot succes is volhouden en blijven verbeteren.

Hoe begin je?

Ik leg je in hooflijnen uit hoe het in z’n werk gaat. Je kiest een niche (onderwerp) en maakt een website. Op deze website zet je wekelijks nieuwe content over de door jouw gekozen niche. Blogs schrijven is dus wat je doet. Deze blogs dienen uniek te zijn (dus niet kopiëren en plakken van andere sites) en deze blogs voorzie je van call to action knoppen met jouw affiliate link waarmee je mensen doorsluist naar de Bitvavo pagina.

De liefde van google

Blogs dien je te voorzien van juiste keywords waarop mensen zoeken op Google zoals “Geld verdienen met crypto”. Op de zoekwoorden geld verdienen met crypto” wordt 140 keer gezocht per maand en heeft een lage Keyword Difficulty (KD) volgens KWfinder. Dat betekent dat jouw blogpagina makkelijker vindbaar is voor de 140 mensen die hierop zeken in google.

Geld verdienen met crypto

Google heeft crawlers die vele websites dagelijks controleren op content en jouw website ranken in de zoekresultaten. Wanneer je net een website begonnen bent dan zal Google deze niet direct op de eerste pagina van de zoekresultaten zetten. En dat is natuurlijk logisch, want er zijn heel veel websites alleen niet iedereen is er consistent actief mee. Het duurt tussen de vier en 30 dagen voordat Google jouw nieuw geplaatste content rankt.

Consistentie is het belangrijkste. Indien je elke week nieuwe unieke content plaatst dan krijg je na een tijdje de liefde van Google. De website zal organisch bezoekers werven en hoger gerankt worden, omdat de website meer waarde krijgt. Jouw website zal eerder naar voren komen in de zoekresultaten en dat zorgt voor meer bezoekers op jouw site.

Het eindresultaat

Het eindresultaat is vrij simpel. Hoe meer bezoekers hoe meer kans op mensen die doorklikken via de links in jouw blogs. Op deze manier breng je telkens meer mensen aan bij bijvoorbeeld Bitvavo. Hierdoor kan je commissie verdienen op transacties van al die mensen. Breng je 100 actieve daytraders aan, dan kan de €225,- waar ik het eerder over had vertienvoudigen naar €2250,-

Let wel op dat dit slechts voorbeelden zijn een geen garanties. Het is maar net hoeveel goede en unieke content je plaatst waardoor je bezoekers aantrekt.

De Affiliate Marketing Revolutie

Het klinkt natuurlijk allemaal makkelijker dan het is voor een leek die nog nooit eerder bezig geweest is met het opbouwen van een website. Zo ben ik ook begonnen. Ik had geen idee, maar gelukkig kreeg ik zeer goede begeleiding na het aanschaffen van de Affiliate Marketing Revolutie, waardoor ik deze website op heb kunnen bouwen.

Stap voor stap werd ik geholpen door videotrainingen en vragen die ik kon stellen via de mail en aan de community. Het resultaat is dat ik nu zelf geld verdien vanuit huis met alleen een laptop en internet. Snachts komen er zelfs mensen op mijn website waaraan ik commissie verdien. Slapend geld verdienen is wel het ultieme doel natuurlijk.

Wil jij weten wat de Affiliate Marketing Revolutie voor jou kan betekenen? Klik dan door via de call to action knop hieronder.

AMR

Wil je leren hoe je een passief inkomen kunt genereren? Dan is de Affiliate Marketing Revolutie iets voor jou.

Druk op de knop om DIRECT door te gaan!

Ga DIRECT naar de Affiliate Marketing Revolutie!

Nieuwste berichten

Feedback wordt gewaardeerd!

Ik nodig je uit om vragen, opmerkingen of aanvullingen over de inhoud en opmaak van dit bericht te plaatsen in de reactie velden hieronder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *