Crypto cursus volgen? Lees de voordelen waar jij echt wat aan hebt

Gemiddelde leestijd: 12 minuten

Cryprto cursus volgen? Crypto is trending, en dat komt voor een heel groot deel door het daverende succes dat de Bitcoin heet. Er zijn dan ook steeds meer mensen die gaan handelen in crypto, soms met succes en soms met wat minder positieve gevolgen. Wil jij ook starten met handelen in crypto, dan doe je er goed aan een crypto cursus te volgen. Maar wat is crypto nu precies, hoe kun je er geld mee verdienen en welke toegevoegde waarde heeft zo’n crypto cursus dan? Dat, en meer, lees je hier…

Inhoudsopgave

Wat is crypto?

Voordat je start met beleggen, is het belangrijk dat je weet wat beleggen is. Het allerbelangrijkste is dat je weet waar je in belegt, want hoe kun je anders goede beslissingen nemen om daarmee winst te maken? In de eerste plaats wil je weten wat crypto is. Crypto kun je het best omschrijven als elektronisch geld of digitale munt. Crypto is (nog) geen wettelijk betaalmiddel, al kun je er in sommige webshops wel al mee betalen. De meest bekende cryptovaluta is de Bitcoin.

Gedecentraliseerd

De Bitcoin is een gedecentraliseerde cryptovaluta, wat betekent dat deze niet wordt gereguleerd door een financiële instelling of de overheid. Bitcoin wordt bijgehouden in een blockchain. Een blockchain kun je het best vergelijken met een digitaal kasboek dat wordt bijgehouden op iedere computer die onderdeel is van het netwerk. Dat betekent dat iedereen die een transactie maakt, op dat moment een back-up maakt van die transactie in de blockchain. Doordat er verspreid over ontelbare computers wereldwijd iedere seconde een back-up wordt gemaakt, is het hacken van de blockchain vrijwel onmogelijk.

De waarde van Bitcoin

De koers van cryptovaluta zoals de Bitcoin, is heel grillig. De ene dag kan het enorm stijgen, terwijl de koers de andere dag weer heel extreem daalt. De waarde van Bitcoin wordt voor een groot deel bepaald door vraag en aanbod. Daarnaast is er een limiet gesteld aan het aantal Bitcoin dat in omloop kan zijn. Er kunnen niet meer dan 21 miljoen Bitcoin worden uitgegeven. Voor nu zijn er 17 miljoen Bitcoin in omloop.

Die schaarste zorgt voor de hoge waarde van de cryptomunt. Transacties vinden snel plaats, tegen lage kosten en vooral het toenemende vertrouwen zorgt ervoor dat de waarde over het algemeen stijgt. De koers van de Bitcoin is zo grillig waardoor men niet snel verwacht dat het een wettelijk betaalmiddel zal worden. Desondanks ziet de koersverwachting er voor de Bitcoin gunstig uit.

Tot de eerste €1000,- handelen in crypto zonder handelskosten? Klik op deze link en maak een account aan bij Bitvavo

Geld verdienen met crypto

Het grootste geld kon je verdienen wanneer je voor eind 2017 je Bitcoin had gekocht. Toen kon je nog met een heel klein bedrag je Bitcoin kopen. Na de monsterlijke waardestijging in 2017 hadden mensen met een heel kleine investering een enorme winst gemaakt. En dat is dan ook direct waar het bij geld verdienen met crypto om draait: voor een zo laag mogelijke prijs kopen en op het juiste moment tegen een zo hoog mogelijke prijs weer verkopen.

Maar hoe bepaal je dan dat juiste moment en waar moet je op letten? Dat zijn voorbeelden van zaken die je bij een crypto cursus leert. Een crypto cursus helpt je bepaalde signalen herkennen.

Waarom het volgen van een crypto cursus handig is

Het belang van een crypto cursus wordt door veel mensen onderschat. immers, ‘waarom zou ik een crypto cursus volgen als ik Google heb?’. Daarnaast stappen mensen lukraak in de handel in crypto omdat de oom van de tante van de broer van de zus van je beste vriend volgens horen en zeggen er ook een leuk fortuin mee heeft verdiend.

En volgens hen is een crypto cursus onzin en zonde van je geld. Maar let op, vroeger of later ontdek je zeker dat zo’n crypto cursus nog niet eens zo’n gek idee is. Je leert met een crypto cursus bijvoorbeeld hoe je een koersstijging of -daling op basis van grafieken kunt voorspellen, maar ook dat je bijvoorbeeld je emoties uit moet schakelen.

Juist door alle kennis die je tijdens een crypto cursus opdoet, vergroot je je kansen op een hoger rendement. Met een crypto cursus profiteer je optimaal van je belegging en kun je snel je geld terugverdiend hebben. Een van de grote voordelen die je tijdens een crypto cursus leert, is hoe je candles in een grafiek leert begrijpen.

De x10 met Bitcoin cursus geeft jou de handvatten die jij nodig hebt om succesvol te worden met het handelen in crypto. Ga DIRECT door naar de x10 met Bitcoin cursus.

Candles

Om te begrijpen waarom het volgen van een crypto cursus alleen al belangrijk is om te begrijpen wat je met de candles in een grafiek kunt, lees je hier kort over wat candles zijn. Candlestick grafieken zijn een mooie manier om op een vrij eenvoudige wijze te voorspellen of de koers van crypto zal dalen of stijgen.

Je ontdekt of er een prijsstijging aan zit te komen, een zogenaamde kopersmarkt, of dat er een prijsdaling aanstaande is, een verkopersmarkt. Je weet dan of het tijd is om te verkopen, voordat de prijs verder daalt, of juist om te kopen omdat er een stijging van de prijs aanstaande is. Ook ontdek je of er een trend is die voorlopig stabiel lijkt of dat de trend op korte termijn doorbroken gaat worden.

Door Candlestick grafieken op de juiste manier te interpreteren, kun je de juiste beslissingen maken en een goede strategie uitstippelen. Hoe je candles in grafieken leest, leer je op een crypto cursus.

Hoe X10 jou kan helpen

X10 is een crypto cursus van hoge kwaliteit en is daarmee dan ook een van de meest gekozen cursussen op het gebied van crypto. X10 is een 6 weken durende crypto cursus die is opgezet door beleggingsexpert Harm van Wijk en Jan Robert Schutte. Harm van Wijk is tevens de persoon achter Beleggen.com en Trading Navigator Methode. Jan Robert Schutte werkt veel met bots waarmee je automatisch kunt traden. Bij de X10 crypto cursus krijg je onder andere:

 • Een 6 weken durende crypto cursus voor beginners
 • Updates en kansen op het gebied van trading van een crypto expert
 • 12 maanden Premium Crypto Coaching Service voor Elite Traders
 • 2 jaar VIP toegang tot mijn.beleggen.com
 • 2 maanden toegang 3 Crypto Portefeuilles (Trading & Staking)
 • Toegang tot CryptoAcademy Membershipsite

Deze crypto cursus is bijzonder leerzaam voor de onervaren trader in crypto, maar ook de reeds ervaren trader leert via X10 nog altijd enorm veel. Wil je als startende trader direct wat meer diepgang met een crypto cursus? Dan is X10 zonder twijfel een aanrader. De investering die je hiermee doet, verdient zichzelf snel terug met de kennis die je met de cursus vergaart.

Alle kennis in huis met een cursus Crypto Masterclass

Een andere crypto cursus van heel hoge kwaliteit is die van Crypto Masterclass. Patrick Suiker en Derek Westra zijn de mannen achter de crypto cursus Crypto Masterclass. Deze cursus is heel goed van opzet voor de beginnende crypto trader.

Dat heeft vooral te maken met de heldere uitleg die tijdens de crypto cursus wordt gegeven. Ook de zogenaamde semi-gevorderde leren bij door deze cursus. Er vinden regelmatig updates plaats waardoor de informatie in de cursus actueel blijft.

Door het volgen van de cursus leer je hoe je crypto koopt en verkoopt, hoe je jouw cryptovaluta veilig bewaart, hoe je je winst laat uitbetalen en vooral welk moment het beste moment is om de winst uit te laten betalen. Het lesmateriaal bestaat uit video en tekst en verder krijg je bij de cursus:

 • De Bitcoinbijbel
 • Een leven zonder zorgen dankzij de Bitcoin
 • De crypto belastinggids
 • Begrippenlijst van Bitcoin en cryptocurrency
 • 12 handige crypto tips voor beginners
 • Cryptocurrencies op de juiste momenten kopen en verkopen

Wat misschien nog wel het meest waardevol aan de cursus Crypto Masterclass is, is de toegang tot het forum dat je erbij krijgt. Hier kun je sparren met en tips vragen aan zowel beginnende als ervaren traders. Bij deze cursus heb je hoe dan ook een 14 dagen niet goed, geld terug garantie. Valt de cursus je dan ook tegen, dan kun je binnen 14 dagen je geld terug vragen.

Geld verdienen met Bitcoin?

Ga DIRECT door naar x10 met Bitcoin!

Bitvavo

De trader waarmee je zeer goedkoop en makkelijk in coins en tokens kan handelen.

Tot de eerst €1000,- geen handelskosten!

Druk op de knop en schrijf je in!

Ga DIRECT naar Bitvavo!

Nieuwste berichten

Feedback wordt gewaardeerd!

Ik nodig je uit om vragen, opmerkingen of aanvullingen over de inhoud en opmaak van dit bericht te plaatsen in de reactie velden hieronder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *