Groeiaandelen

Groeiaandelen zijn aandelen van vooral jonge veelbelovende bedrijven waarvan de verwachting is dat deze een sterke groei zullen maken. Groeiaandelen zijn het tegenovergestelde van waarde aandelen.

Hoe herken je groeiaandelen?

  • Jonge veelbelovende bedrijven.
  • Een flink stijgende omzet en weinig winst, want de winst zal direct geinvesteerd worden in de groei van het bedrijf.
  • Door weinig winst en hoge verwachtingen is er een hoge koers – winst verhouding.
  • Door het direct investeren van winst is er geen of weinig ruimte voor het uitkeren van dividenden.
  • Aandelen zijn iets duurder dan gemiddeld. Beleggers zijn bereid een hogere prijs te betalen, omdat zij geloven dat het bedrijf flink blijft goeien en de waarde toe zal nemen.

Hulp en begeleiding nodig bij beleggen?

Voor een beginnende belegger is het verstandig jezelf te verdiepen in de wereld van beleggen. Er komt veel op je af en je wilt geen beginnersfouten maken waardoor je veel geld kan verliezen. Ik raad je aan om een gratis online training en handige handleiding te bemachtigen of direct door te gaan naar een zeer waardevolle en een echte aanrader; de 6 weekse cursus met trading software, trading alerts, live coaching, levenslange toegang en nog veel meer. Druk op de onderstaande knoppen om naar de (kortings)pagina’s te gaan.

Zelf online geld verdienen met beleggen

Ontdek de wereld van online geld verdienen door te beleggen. Voor hulp en tips lees verder op de site of ga direct door naar DEGIRO en schrijf je in.

Disclaimer: Met beleggen kunt u uw inleg verliezen*

Online geld verdienen

DEGIRO is een veelvuldige AWARD WINNING BROKER en is een echte aanrader!

Door het openen van een rekening bij DEGIRO heb je de mogelijkheid om in vele beleggingsinstrumenten te beleggen. DEGIRO is actief op meer dan 50 beurzen in 30 landen.

DEGIRO maakt ook gebruik van een gebruiksvriendelijke app wat beleggen een stuk eenvoudiger maakt. En zie ook de handige video’s met uitleg over het platform en tips over Do’s and Dont’s.

Druk op de knop voor meer informatie, handige video’s en het openen van een rekening bij DEGIRO.

Disclaimer:
Met beleggen kunt u uw inleg verliezen. Dit artikel betreft geen adviesdoeleinden en/of aanbevelingen om te investeren. Jouw Tempel adviseert u om alleen te beleggen in financiële instrumenten wat aansluit bij uw kennis en ervaring.

Ga direct naar DEGIRO!

Nieuwste berichten