FOMO

FOMO staat voor Fear Of Missing Out. Dit kan ontstaan bij mensen die een ander succesvol zien zijn. Waarom is hij/zij zo succesvol? Hoe kan ik dat ook voor elkaar krijgen? Zijn vragen die dan boven komen drijven. Als gevolg hiervan kan het zijn dat iemand dan ook in wilt stappen in winstgevende aandelen of toen in 2017 in dat zij een verder stijging van de Bitcoin niet wilde missen. Waar mensen dan voor moeten waken is dat zij niet op een verkeerd moment instappen. Er kan een correctie plaatsvinden er daarna zal er een prijsdaling zijn. Wanneer dat het geval is zal dan verliezen mensen door de FOMO snel hun geld.

Beleggen is een goed en leuke manier van geld verdienen, maar staar jezelf niet blind op het succes van een ander en blijf nadenken.


Hulp en begeleiding nodig bij beleggen?

Voor een beginnende belegger is het verstandig jezelf te verdiepen in de wereld van beleggen. Er komt veel op je af en je wilt geen beginnersfouten maken waardoor je veel geld kan verliezen. Ik raad je aan om een gratis online training en handige handleiding te bemachtigen of direct door te gaan naar een zeer waardevolle en een echte aanrader; de 6 weekse cursus met trading software, trading alerts, live coaching, levenslange toegang en nog veel meer. Druk op de onderstaande knoppen om naar de (kortings)pagina’s te gaan.

Zelf online geld verdienen met beleggen

Beleggen in aandelen is mogelijk bij DEGIRO. Beleggen in bedrijven en met andere beleggingsinstrumenten is ook mogelijk, want DEGIRO biedt een ruime keuze aan beleggingsmogelijkheden.

Online geld verdienen

DEGIRO is een veelvuldige AWARD WINNING BROKER en is een echte aanrader!

Door het openen van een rekening bij DEGIRO heb je niet alleen de mogelijkheid om in aandelen te beleggen. DEGIRO biedt vele andere beleggingsinstrumenten om in te beleggen en is actief op meer dan 50 beurzen in 30 landen.

DEGIRO maakt ook gebruik van een gebruiksvriendelijke app wat beleggen een stuk eenvoudiger maakt. En zie ook de handige video’s met uitleg over het platform en tips over Do’s and Dont’s.

Druk op de knop voor meer informatie, handige video’s en het openen van een rekening bij DEGIRO.

Disclaimer:
Met beleggen kunt u uw inleg verliezen. Dit artikel betreft geen adviesdoeleinden en/of aanbevelingen om te investeren. Jouw Tempel adviseert u om alleen te beleggen in financiële instrumenten wat aansluit bij uw kennis en ervaring.

Ga direct naar DEGIRO!

Nieuwste berichten