Junkbond

Een junkbond is een obligatie met een hoog risico, maar ook met een hoog rendement. Een hoog rendement staat in de financiële wereld ook bekend onder de naam high yield.

Het hoge risico van junkbonds ontstaat door de summiere berichtgeving over de winsten van de betrokken bedrijven. Ook is de kredietwaardigheid van de betreffende onderneming vaak twijfelachtig.

Durf je het aan en kun je het je veroorloven om veel risico te nemen, dan is een junkbond nog wel interessant. De koers fluctueert namelijk hevig bij deze obligaties.


Hulp en begeleiding nodig bij beleggen?

Voor een beginnende belegger is het verstandig jezelf te verdiepen in de wereld van beleggen. Er komt veel op je af en je wilt geen beginnersfouten maken waardoor je veel geld kan verliezen. Ik raad je aan om een gratis online training en handige handleiding te bemachtigen of direct door te gaan naar een zeer waardevolle en een echte aanrader; de 6 weekse cursus met trading software, trading alerts, live coaching, levenslange toegang en nog veel meer. Druk op de onderstaande knoppen om naar de (kortings)pagina’s te gaan.

Zelf online geld verdienen met beleggen

Beleggen in junkbond obligaties is mogelijk bij DEGIRO. Beleggen in andere bedrijven en met andere beleggingsinstrumenten is ook mogelijk bij DEGIRO, want DEGIRO biedt een ruime keuze aan beleggingsmogelijkheden.

Online geld verdienen

DEGIRO is een veelvuldige AWARD WINNING BROKER en is een echte aanrader!

Door het openen van een rekening bij DEGIRO heb je niet alleen de mogelijkheid om in obligaties te beleggen. DEGIRO biedt vele andere beleggingsinstrumenten om in te beleggen. DEGIRO is actief op meer dan 50 beurzen in 30 landen.

DEGIRO maakt ook gebruik van een gebruiksvriendelijke app wat beleggen een stuk eenvoudiger maakt. En zie ook de handige video’s met uitleg over het platform en tips over Do’s and Dont’s.

Druk op de knop voor meer informatie, handige video’s en het openen van een rekening bij DEGIRO.

Disclaimer:
Met beleggen kunt u uw inleg verliezen. Dit artikel betreft geen adviesdoeleinden en/of aanbevelingen om te investeren. Jouw Tempel adviseert u om alleen te beleggen in financiële instrumenten wat aansluit bij uw kennis en ervaring.

Ga direct naar DEGIRO!

Nieuwste berichten