Fondsbeheerder

Een fondsbeheerder is iemand die één of meerdere beleggingsfondsen onder beheer heeft. Daarmee is de fondsbeheerder ook direct verantwoordelijk voor de prestaties van het fonds.

Een fondsbeheerder wilt natuurlijk goede prestaties behalen en dit kan door een benchmark te verslaan of door een een index te volgen.

Wanneer de fondsbeheerder een benchmark wilt verslaan, dient de fondsbeheerder een actief beheer toe te passen. Dan kan de fondsbeheerder kiezen om in te grijpen op de juiste momenten en te kiezen voor andere beleggingsinstrumenten zoals; Aandelen, ETF’s, Opties, Futures, Obligaties, Warrants en Turbo’s. Zo kan er gekozen worden voor een gemixt fonds.

Bij indexveranderingen zal het fonds ook veranderen. Trackers zijn voorbeelden van index fondsen.


Hulp en begeleiding nodig bij beleggen?

Voor een beginnende belegger is het verstandig jezelf te verdiepen in de wereld van beleggen. Er komt veel op je af en je wilt geen beginnersfouten maken waardoor je veel geld kan verliezen. Ik raad je aan om een gratis online training en handige handleiding te bemachtigen of direct door te gaan naar een zeer waardevolle en een echte aanrader; de 6 weekse cursus met trading software, trading alerts, live coaching, levenslange toegang en nog veel meer. Druk op de onderstaande knoppen om naar de (kortings)pagina’s te gaan.

Zelf online geld verdienen met beleggen

Ontdek de wereld van online geld verdienen door te beleggen. Voor hulp en tips lees verder op de site of ga direct door naar DEGIRO.

Disclaimer: Met beleggen kunt u uw inleg verliezen*

Online geld verdienen

Geïnteresseerd geraakt in beleggen? DEGIRO is een veelvuldige AWARD WINNING BROKER en is een echte aanrader!

DEGIRO maakt ook gebruik van een gebruiksvriendelijke app wat beleggen een stuk eenvoudiger maakt. En zie ook de handige video’s met uitleg over het platform en tips over Do’s and Dont’s.

Druk op de knop voor meer informatie over DEGIRO.

Disclaimer: Met beleggen kunt u uw inleg verliezen*

Ga direct naar DEGIRO!

Nieuwste berichten