Benchmark

Benchmarking is het uitvoeren van een vergelijkend onderzoek aan de hand van een meetlat of ijkpunt (benchmark).

Bedrijven kunnen bedrijfsprocessen en prestatiegegevens meten. Aan de hand hiervan kan een organisatie gericht verbeteren om bijvoorbeeld betere kwaliteit te leveren, kosten te besparen en tijdwinst te behalen. Ook de prestaties van beleggingsfondsen of vermogensbeheerder kan vergeleken worden op basis van een vergelijkbare index. Benchmarking biedt nieuwe inzichten in kansen en alternatieven waarop geanticipeerd kan worden door bedrijven of investeerders.

Wat belangrijk is dat hetgeen wat wordt vergeleken met elkaar, op dezelfde manier dient te gebeuren. Anders vergelijk je appels met peren en dat geeft geen realistisch beeld van de situatie.


Hulp en begeleiding nodig bij beleggen?

Voor een beginnende belegger is het verstandig jezelf te verdiepen in de wereld van beleggen. Er komt veel op je af en je wilt geen beginnersfouten maken waardoor je veel geld kan verliezen. Ik raad je aan om een gratis online training en handige handleiding te bemachtigen of direct door te gaan naar een zeer waardevolle en een echte aanrader; de 6 weekse cursus met trading software, trading alerts, live coaching, levenslange toegang en nog veel meer. Druk op de onderstaande knoppen om naar de (kortings)pagina’s te gaan.

Zelf online geld verdienen met beleggen

Ontdek de wereld van online geld verdienen door te beleggen. Voor hulp en tips lees verder op de site of ga direct door naar DEGIRO.

Disclaimer: Met beleggen kunt u uw inleg verliezen*

Online geld verdienen

Geïnteresseerd geraakt in beleggen? DEGIRO is een veelvuldige AWARD WINNING BROKER en is een echte aanrader!

DEGIRO maakt ook gebruik van een gebruiksvriendelijke app wat beleggen een stuk eenvoudiger maakt. En zie ook de handige video’s met uitleg over het platform en tips over Do’s and Dont’s.

Druk op de knop voor meer informatie over DEGIRO.

Disclaimer: Met beleggen kunt u uw inleg verliezen*

Ga direct naar DEGIRO!

Nieuwste berichten