Markt

De markt is het totaal van vraag- en aanbod in bepaalde producten zoals aandelen, futures en opties.

Wil je aandelen kopen, maar kan je wel wat tekst en uitleg gebruiken? In dit artikel worden verschillende orders behandeld. Lees verder door op de link te klikken “DEGIRO aandelen kopen? #inschrijven #overzicht #uitleg

 

Voor meer informatie over beleggen neem dan neem een kijkje bij andere berichten in categorie de Geldtempel of de begrippenlijst voor algemene informatie.


Zelf online geld verdienen met beleggen?

Dat kan op een eenvoudige manier middels het handelsplatform van DEGIRO. Neem een kijkje en schrijf je in.

Voor hulp en tips lees verder op de site of ga direct door naar DEGIRO.

Disclaimer: Met beleggen kunt u uw inleg verliezen*

Online geld verdienen

DEGIRO is een veelvuldige AWARD WINNING BROKER en is een echte aanrader!

Door het openen van een rekening bij DEGIRO heb je niet alleen de mogelijkheid om in aandelen te beleggen. DEGIRO biedt vele andere beleggingsinstrumenten om in te beleggen. DEGIRO is actief op meer dan 50 beurzen in 30 landen.

DEGIRO maakt ook gebruik van een gebruiksvriendelijke app wat beleggen een stuk eenvoudiger maakt. En zie ook de handige video’s met uitleg over het platform en tips over Do’s and Dont’s.

Druk op de knop voor meer informatie, handige video’s en het openen van een rekening bij DEGIRO.

Disclaimer:
Met beleggen kunt u uw inleg verliezen. Dit artikel betreft geen adviesdoeleinden en/of aanbevelingen om te investeren. Jouw Tempel adviseert u om alleen te beleggen in financiële instrumenten wat aansluit bij uw kennis en ervaring.

Ga direct naar DEGIRO!

Hulp en begeleiding nodig bij beleggen?

Voor een beginnende belegger is het verstandig jezelf te verdiepen in de wereld van beleggen. Er komt veel op je af en je wilt geen beginnersfouten maken waardoor je veel geld kan verliezen. Ik raad je aan om een gratis online training en handige handleiding te bemachtigen of direct door te gaan naar een zeer waardevolle en een echte aanrader; de 6 weekse cursus met trading software, trading alerts, live coaching, levenslange toegang en nog veel meer. Druk op de onderstaande knoppen om naar de (kortings)pagina’s te gaan.

Nieuwste berichten